Huurvoorwaarden

Op de huurvoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
Klik hier voor een PDF versie van dit bestand.
1.
Aankomst en vertrek

De zaterdag geldt in principe als wisseldag. Het is eventueel mogelijk om daarvan af te wijken. Neem daarvoor contact op met de verhuurder. De door u gehuurde villa is beschikbaar vanaf 15.30uur op de dag dat de huurperiode ingaat, en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 11.00 uur te worden verlaten ( dit i.v.m. de schoonmaak).
We verzoeken u uw aankomst te plannen tussen 15.30 en 21.00 uur. Als het laatste niet lukt, dient u de verhuurder tijdig op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd. ( bij een aankomst na 21.00 uur wordt er een meerprijs van € 12,50 berekend, deze kosten worden nadien verrekend met de borg )2.    Reservering en Betaling
Het reserveren van het huis moet in principe via internet gedaan worden. U kunt reserveren door via ons e-mailadres, uw gegevens, het aantal personen en de periode waarin u wilt reserveren, aan ons door te geven. Genoemde wijze van reservering zijn bindend voor de opdrachtgever. Zodra een boeking door de verhuurder is bevestigd, sturen wij u een bevestiging via e-mail. In dezelfde mail ontvangt u tevens de factuur. Het totale huurbedrag of een eerste aanbetaling dient u binnen vijf werkdagen na ontvangst van de huurbevestiging/factuur op onze rekening te hebben overgemaakt. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u per e-mail een bevestiging.

3.

Betaling in termijnen en betalingen op korte termijn

We verzoeken u het totale huurbedrag in één keer over te maken. Het is ook mogelijk om in twee termijnen te betalen. Voor de eerste termijn betaalt u 35% van de totale huursom. Het resterende gedeelte van de factuur (65% van de totale huursom + borg) dient u uiterlijk 8 weken vóór de start van de huurperiode te voldoen. Bij boekingen op korte termijn (binnen drie weken voor de aanvang van de huurperiode) dient de betaling meteen na ontvangst van de bevestiging-factuur of elektronische overboeking geregeld te worden. U dient in dit geval de verhuurder een bewijs van overmaking via e-mail toe te sturen.

 

4.     Huurprijzen

Baby´s tot 2 jaar worden niet als huurder meegerekend. De prijzen zijn bij normaal gebruik inclusief water en elektriciteit, tenzij anders vermeld bij de woonbeschrijving. Voor het gebruik van hout voor de open haard betaalt u een vergoeding aan de verhuurder of contactpersoon (afhankelijk van verbruik). Hout voor de open haard is in het algemeen niet goedkoop in Andalusië.
In de maanden november  t/m april geldt er een energie toeslag ( gas ) van € 25,- per week.

5.      Borgsom

Er geldt een borgsom van € 200,-. Na goedkeuring van de beheerder wordt de borgsom min de eindschoonmaakkosten/ toeristenbelasting op uw rekening teruggestort.

6.     Aantal personen

Bij de beschrijving van de villa staat het maximum toegestane aantal personen vermeld. Bij boeking dient u ons altijd het aantal personen door te geven dat van de woning gebruik gaat maken (inclusief baby´s en kleine kinderen). Mochten er wijzigingen zijn dan dient de huurder, voordat het gehuurde betrokken wordt, de verhuurder hiervan op de hoogte te stellen.

7.      Zwembad

Het zwembad kan van april t/m oktober gebruikt worden. Dit geschiedt, zoals u begrijpt, geheel op eigen risico. Omdat wij het water in het zwembad graag schoon willen houden, vragen wij u te douchen, voordat u gaat zwemmen.  Glasscherven in het zwembad zijn, zoals u begrijpt, erg gevaarlijk voor uzelf en het filtersysteem. Daarom verzoeken wij u vriendelijk, bij het zwembad van het plastic servies gebruik te maken.

8.      Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

9.      Bedlinnen en linnengoed

In het huis zijn dekbedden en kussens aanwezig. Ook lakens, slopen en handdoeken zijn voor u beschikbaar.

10.    Interieur

Het huis is particulier eigendom, het is dan ook ingericht naar de persoonlijke smaak van de eigenaar. De keuken is compleet ingericht en voorzien van kookgelegenheid met toebehoren, een koelkast, vriezer, vaatwasser, wasmachine, magnetron / oven, Senseo en gewoon koffiezetapparaat en een waterkoker. Er is voldoende serviesgoed en bestek aanwezig. Een kinderbed en kinderstoel zijn ook beschikbaar. In de woonkamer heeft u de beschikking over een radio/cd speler en een satelliet TV met dvd speler.  Er is ook een draadloze internetverbinding. ( wifi )

11.      Eindschoonmaak/ toeristenbelasting

De eindschoonmaak/ toeristenbelasting van de villa bedraagd  € 125,-.  Wij verwachten wel van u, dat u de villa opgeruimd achterlaat.

12.      Annulering door huurder

Annuleringen dienen per e-mail aan de verhuurder te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode 35% van de huursom. Van 8 tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 75% van de huursom. Bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook dringend naast een reisverzekering, een annuleringsverzekering af te sluiten.* De Totale huursom bestaat uit huur + borg.

13.      Annulering door de verhuurder

Indien de verhuurder door omstandigheden buiten haar schuld, wordt gedwongen een reservering te annuleren, zal aan de huurder de reeds betaalde huursom worden terug betaald, echter zonder vergoeding van welke schade dan ook.

14.      Water

In periodes van grote droogte komt m.n. in de zomer voor dat de toevoer van water voor korter of langere tijd (per dag) in een dorp wordt afgesloten. Ook de toevoer van elektriciteit kan bij calamiteiten wel eens enkele uren stagneren. De verhuurder is hiervoor niet aansprakelijk te stellen. We hebben in ieder geval een water opslag van 10.000 liter.

15.       Klachten

Mochten er ondanks onze regelmatige controle klachten zijn, dan dient de huurder zich in eerste instantie te wenden tot de contactpersoon ter plaatse. Als de klacht niet naar tevredenheid kan worden opgelost dient de huurder direct contact op te nemen met de verhuurder. Het voortijdig verlaten van de vakantievilla, zonder voorafgaand overleg en wederzijdse overeenstemming, ontslaat de verhuurder van iedere verplichting tot schadeloosstelling. Klachten die niet bevredigend zijn opgelost moeten binnen één week na afloop van de huurperiode per e-mail bij ons worden ingediend.

16.     Aansprakelijkheid

Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de villa, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele door de huurder of medehuurders aangerichte schade moet direct aan de verhuurder of de contactpersoon gemeld en vergoed worden. Vóór uw vertrek mag de verhuurder of de contactpersoon de accommodatie controleren. De verhuurder kan geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken in welke vorm dan ook, en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurders of anderen die zich in of bij de gehuurde villa bevinden. De website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse verandering van situaties buiten schuld en/of medeweten van de verhuurder zijn wij echter niet aansprakelijk.

17.      Contactpersoon

De Engels sprekende beheerder staat voor u klaar, als er problemen zijn tijdens uw verblijf in Casa Jade. ( afhankelijk van de aard van het probleem, kunnen daar kosten aan verbonden zijn, bv jezelf buiten sluiten )Hij zorgt ook voor de sleutel overdracht als u aankomt en weggaat.

Wij wensen u een fijne tijd in Spanje, en hopen u in de toekomst, nog eens te mogen begroeten als gast in

Wilt deze huurvoorwaarden afdrukken of opslaan op uw computer? Klik hier voor een PDF versie van dit bestand.